Boomverzorging Wassenaar

Op zoek naar boomverzorging in Wassenaar? Hortus Artifex is de gespecialiseerde hovenier voor boomverzorging én actief in Wassenaar. De ervaren boomverzorgers zijn speciaal opgeleid voor boomverzorging.

Hortus Artifex, ook voor boomverzorging in regio Wassenaar

Boomverzorging is een aparte tak binnen het hoveniersvak. Niet ieder hovenier heeft deze dienst in zijn dienstenpakket omdat het een aparte opleiding vereist. Vaak is het ook niet mogelijk om met hoogwerkers of ladders op een de juiste plaats te komen. Boomverzorgers zijn getraind om zonder deze hulpmiddelen te beklimmen. Maar dat is natuurlijk niet de reden om een boomverzorger in te zetten. 

Een boomverzorger doet meer dan alleen snoeien en verwijderen van dode takken. Een boomverzorger kan bijdragen aan de gezondheid en stabiliteit van een boom. Over boomverzorging valt nog veel meer te vertellen, maar dat doen wij graag bij een persoonlijke kennismaking. 

Uiteraard zijn wij u graag van dienst voor elke boomverzorging-klus in Wassenaar en omgeving. Neem daarom gerust contact met ons op. Of wij met u.