Hovenier Bollenstreek

U zoekt een hovenier in Bollenstreek? Zoek niet verder: Hortus Artifex is gevestigd in de Bollenstreek en een zeer ervaren en allround hovenier. 

David van Eik en Willem Leenen, de drijvende krachten achter hoveniersbedrijf Hortus Artifex, wonen, werken en leven in de Bollenstreek en daar is dan ook het bedrijf gevestigd. Wij stellen ons dan ook graag aan u voor als..

Hortus Artifex, uw hovenier in de Bollenstreek

Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de Bollenstreek en regio Leiden. De Bollenstreek is onze thuisbasis en daar bevinden zich ook de meeste van onze klanten.

Allround hovenier

Er zijn veel bedrijven die zich allround hovenier noemen, ook in de Bollenstreek. Maar wat is nou een allround hovenier? Wij verstaan onder allround niet alleen het complete dienstenpakket, maar het kwaliteitsniveau en de ervaring waarmee dit in de praktijk gebracht wordt. 

Onze ervaring en periodieke scholing garanderen u de kwaliteit waarnaar u op zoek bent. Dit geldt voor ons complete dienstenpakket Als hovenier ben je nooit uitgeleerd. Ieder project is anders en de technieken die je als hovenier in kunt zetten blijven zich ontwikkelen.

Enkele specialisaties van Hortus Artifex hoveniers

Een allroud hovenier biedt veel meer dan de opsomming van hieronder. Hieronder treft u dan ook slechts een gedeelte van onze diensten aan

 • Tuinaanleg
  Wij hebben al vele tuinen aangelegd in de Bollenstreek. Op verzoek kunnen wij een aantal voorbeelden noemen zodat u kunt bekijken hoe wij werken. Voor veel tevreden klanten in de Bollenstreek hebben wij de tuinaanleg al mogen verzorgen.
 • Ontwerp van de tuin
  Wij werken graag samen met tuinontwerpers en dat heeft al verschillende prachtige tuinen opgeleverd. Maar wij kunnen ook zelf het ontwerp voor u verzorgen. Of u nu zelf een tuinontwerper inschakelt of dit door ons / onze ontwerpers laat doen: onze hoveniers zorgen voor een mooi eindresultaat.
 • Tuin onderhoud:
  Een mooi aangelegde tuin heeft vervolgens ook onderhoud nodig. De hoeveelheid en het soort onderhoud is afhankelijk van de gekozen inrichting en gebruikte materialen. De tuinen die wij onderhouden zijn zeer uiteenlopend, van daktuinen tot grote percelen met grote gazons. Wij zijn ook de hovenier in de Bollenstreek als het gaat om gedegen tuinonderhoud. 
 • Boomverzorging
  Een aparte tak binnen het hoveniersvak, die niet iedere hovenier in huis heeft. Wij kunnen dit wel en komen dit graag bij u in Wassenaar doen. 

Hortus Artifex, ook uw hovenier in Bollenstreek

Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de Bollenstreek. Het is daarom ook een kleine moeite om even bij u langs te komen om kennis te maken en de situatie te bekijken.

Neem gerust contact met ons op! Of zullen wij contact met u opnemen?