Hovenier Leiderdorp

U zoekt een hovenier in Leiderdorp? Hortus Artifex is een hovenier met veel klanten in regio Leiderdorp.

De hoveniers Willem Leenen en David van Eik en hun team zijn al jaren de vertrouwde hovenier bij veel klanten in regio Leiderdorp / Leiden. Hierbij kunt u denken aan al het gangbare hovenierswerk, zoals het aanleggen van een tuin, het renoveren van tuinen, maar ook tuinontwerp en beplantingsplannen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn wij, in tegenstelling tot veel andere hoveniers in Leiderdorp, opgeleid tot boomverzorger.

Hortus Artifex, uw hovenier in Leiderdorp

Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de regio Leiderdorp, Leiden en de Bollenstreek. Leiderdorp is voor ons bekend terrein en we mogen inmiddels al vele Leiderdorpse huishoudens en een aantal bedrijven tot onze klanten rekenen.

Allround hovenier

Ervaring en regelmatige bijscholing zorgen er voor dat wij een compleet dienstenpakket kunnen aanbieden. Een hovenier is nooit uitgeleerd. Wij vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van nieuwe technieken en ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en dergelijke. Ons personeel is goed opgeleid en werken in teams, waardoor er altijd veel kennis paraat is. Op deze manier kunnen wij onze klanten kwaliteit bieden. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat wij ook voor u de juiste hovenier zijn.

Specialisaties

Mocht u nog twijfelen of uw project bij ons in de juiste handen is, dan staat hieronder een kort overzicht van enkele van onze specialismen.

 • Aanleg van tuinen
  Een nieuwe tuin kunnen wij van begin tot eind voor u aanleggen. Wij kunnen adviseren bij materiaalkeuze en meedenken met de indeling.
 • Tuinontwerp:
  Onze samenwerking met verschillende tuinontwerpers heeft al vele mooie eindresultaten opgeleverd. Ook doen wij zelf vaak een tuinontwerp. Iedere ontwerper heeft een eigen stijl en wij kunnen u in contact brengen met de juist ontwerper die de stijl beheerst die u voor ogen hebt.
 • Onderhouden van tuinen:
  Een tuin heeft onderhoud nodig. Vaak hebben onze klanten dat met veel plezier zelf gedaan, maar wegens drukte, ouderdom of andere interesses komt dit er niet altijd meer van. Of heeft u gewoon niet van die groene vingers, maar wel graag een mooie tuin? Dan kunt u ons inschakelen voor het onderhoud van uw tuin in Leiderdorp.
 • Boomverzorging:
  Een vak apart binnen het hoveniersvak, maar wij kunnen het voor u verzorgen. Vakmensen met liefde voor bomen. Wij hebben gecertificeerde mensen in huis om goed en verantwoord te doen.