Hovenier Wassenaar

U zoekt een hovenier in Wassenaar? Hortus Artifex is een hovenier met veel klanten in regio Wassenaar.

Wij zijn een allround hoveniersbedrijf en actief in de regio Leiden, Voorschoten, Wassenaar en zelf gevestigd in de Bollenstreek. Wij bieden het hele scala aan hovenierswerk, waaronder tuinaanleg, tuinonderhoud, renovatie van tuinen, maar we kunnen bijvoorbeeld ook kunstgras leveren en boomverzorgers inzetten. Ook kunnen wij een tuin voor u ontwerpen of laten ontwerpen. 

Hortus Artifex, uw hovenier in Wassenaar

Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de regio Wassenaar, Voorschoten en de Bollenstreek. In Wassenaar hebben wij de afgelopen jaren al heel wat tuinen mogen aanleggen, bij zowel bedrijven als particulieren.

Allround hovenier

Onze ervaring en periodieke scholing garanderen u de kwaliteit waarnaar u op zoek bent. Dit geldt voor ons complete dienstenpakket Als hovenier ben je nooit uitgeleerd. Ieder project is anders en de technieken die je als hovenier in kunt zetten blijven zich ontwikkelen.

Hortus Artifex vindt het belangrijk hiervan op hoogte te blijven. Dit komt ook de veiligheid tijdens het werk ten goede. Op deze manier kunnen wij onze klanten een constante hoge kwaliteit bieden, waardoor wij ook voor uw project de juiste hovenier zijn.

Specialisaties van Hortus Artifex hoveniers

Hieronder treft u een korte opsomming van enkele van onze diensten.

 • Tuinaanleg
  Voor de aanleg van de tuin zit u bij ons goed. Wij adviseren, denken mee en kunnen de materialen leveren.
 • Ontwerp van de tuin
  Onze samenwerking met verschillende tuinontwerpers heeft al vele mooie eindresultaten opgeleverd. Ook doen wij zelf vaak een tuinontwerp. Iedere ontwerper heeft een eigen stijl en wij kunnen u in contact brengen met de juist ontwerper die de stijl beheerst die u voor ogen hebt.
 • Tuin onderhoud:
  Iedere tuin heeft onderhoud nodig. Geheel afhankelijk van de gekozen inrichting en gebruikte materialen, kunnen wij een plan opstellen voor het onderhoud. Dit kan periodiek zijn of incidenteel. De keuze is aan u. Wij kunnen hierin uiteraard ook adviseren. Wij komen graag eerst even kijken bij uw tuin in Wassenaar. 
 • Boomverzorging
  Een aparte tak binnen het hoveniersvak, die niet iedere hovenier in huis heeft. Wij kunnen dit wel en komen dit graag bij u in Wassenaar doen. 

Dit zijn enkele van de veel voorkomende werkzaamheden van een hovenier, maar deze lijst is zeker niet compleet. Wij vertellen u hier graag meer over en komen hiervoor graag naar Wassenaar. 

Hortus Artifex, ook uw hovenier in Wassenaar

Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de regio Wassenaar, Leiden en Bollenstreek. Ervaren hoveniers met een passie voor het vak. Zij wij binnenkort ook uw vertrouwde hovenier?

Neem gerust contact met ons op! Of zullen wij contact met u opnemen?