Boomverzorging Leiderdorp

Boomverzorging in Leiderdorp? Hortus Artifex is de gespecialiseerde hovenier voor boomverzorging en onder andere actief in regio Leiderdorp. De ervaren boomverzorgers zijn speciaal opgeleid voor boomverzorging.

Hortus Artifex is dé partner voor boomverzorging regio Leiderdorp

Ons bedrijf is gevestigd in de Bollenstreek. Dat is op een steenworp afstand van Leiderdorp en aangezien niet iedere hovenier ook boomverzorgers in dienst heeft, komen wij eigenlijk overal in de regio om deze specialisatie in de praktijk te brengen.

Waarom boomverzorging?

Net als andere planten moet bomen onderhouden worden. Met name als deze bomen in een bewoonde omgeving staan is het belangrijk dat ze op juiste wijze gesnoeid worden. Anders kunnen vallende takken en dergelijke op den duur een gevaar gaan vormen. Bij een boom is het, anders dan bij veel andere planten, soms erg lastig om de takken zonder hulpmiddelen te bereiken. En daar komen wij om de hoek kijken..

Wilt u meer weten over boomverzorging in Leiderdorp of een afspraak maken? Wij staan u graag te woord. Neem gewoon even contact met ons op.