Tuin aanleggen Leiden

Tuin aanleggen in Leiden? Hoveniersbedrijven in overvloed, als je op zoek gaat. Maar hoe maak je de juiste keuze? Een tuin analeggen doe je immers niet iedere dag. Wij wel en daarom willen wij ons graag aan u voorstellen. Wij komen graag uw tuin aanleggen in Leiden. 

Hortus Artifex, tuin aanleggen als tweede natuur

Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf met veel klanten in regio Leiden. Tuinen aanleggen is wat we graag doen en dat doen we goed, volgens onze klanten. Bij de klanten die de tuin door ons hebben laten aanleggen, komen we vaak ook terug voor het tuinonderhoud. Dat is wat wij graag doen en dat is waar wij goed in zijn. 

Wat kost het om een tuin aan te leggen?

Dat is een vraag die we geregeld krijgen. Deze kosten zijn geheel afhankelijk van de keuzes die je maakt. Het is dan ook niet mogelijk om dat zo te zeggen. Wel kunnen wij vaak een vrij nauwkeurige inschatting maken na een vrijblijvend gesprek. Wij komen dan graag even langs om de tuin te bekijken en uw wensen te inventariseren.

Belangrijke factoren bij het aanleggen van een tuin:

  • Oppervlakte
  • Materialen
  • Beplanting
  • Toegankelijkheid
  • Eventuele eigen voorbereiding

En nog veel meer

Natuurlijk valt er nog veel meer over tuinaanleg te vertellen en te schrijven, maar uiteindelijk zijn uw wensen het belangrijkste. En passen wij bij die wensen. Om daar achter te komen kunnen we het beste even kennismaken. Dan weten wij wat uw wensen zijn en kunt u bepalen of u met ons in zee wilt.

Mogen wij ook uw tuin in Leiden aanleggen?