Tuinonderhoud Leiden

Tuinonderhoud in Leiden? Dan bent u op zoek naar een hovenier zoals Hortus Artifex. Wij zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en tuindonderhoud. Leiden is ons werkgebied, dus wellicht kunnen we even kennismaken?

Hortus Artifex, voor tuinonderhoud in Leiden

Wij zullen ons eerst even kort op deze manier voorstellen. Natuurlijk spreken wij u liever persoonlijk, maar eerst even een korte introductie. Wij zijn Willem Leenen en David van Eik en runnen samen het hoveniersbedrijf Hortus Artifex. Wij kennen elkaar al sinds de vakopleiding en werken als sinds die tijd samen. Na ervarign te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven, hebben wij ons eigen bedrijf opgericht en doen dat al sinds 2005. Sinds die tijd werken wij al regelmatig in Leiden en hebben wij inmiddels veel tevreden klanten voor tuinonderhoud in Leiden. 

Zullen wij persoonlijk kennismaken?

Wij zijn hoveniers met een grote passie voor tuinen en tuinonderhoud. Dat wij de juist keuze zijn kunnen wij u dan ook veel beter persoonlijk uitleggen. Bovendien kunnen we dan de tuin bekijken en alvast een globale inschatting maken van de werkzaamheden en kosten. Natuurlijk zit u na dit kopje koffie nergens aan vast. Wel hebben wij beiden een beter beeld kunnen vormen. Wij van het tuinonderhoud en u van ons. 

Daarna bekijken we of we met elkaar verder willen en of wij ook uw tuinonderhoud mogen verzorgen. Wij komen graag bij u in Leiden op de koffie.