Werken bij

Wij zoeken personeel!

Ben jij Hovenier en op zoek naar een nieuwe baan, een nieuwe uitdaging en leuke collega’s? Lees dan verder.

Hoveniersbedrijf Hortus Artifex is gevestigd in Lisse en bestaat al ruim 15 jaar. Wij werken vooral voor particulieren en bedrijven in de regio Duin- en Bollenstreek en in de omgeving van Leiden.

Hortus Artifex is een bedrijf met een grote diversiteit aan hovenierswerkzaamheden. Onze specialiteit ligt in het renoveren, aanleggen en onderhouden van tuinen. Daarnaast variëren onze projecten in het aanleggen van een terras tot het compleet ontwerpen en inrichten van kleine en grote tuinen, van het bouwen van een vlonder tot aan het creeëren van hele tuinverblijven én het snoeien en rooien van boomen.

Je komt te werken in een team met enthousiaste jonge collega’s. Met de focus op het leveren van kwaliteit onderscheiden we ons en stellen we de klant tevreden.

Vacature: Assistent Hovenier/ Gediplomeerd Hovenier (Fulltime 37 uur)

Wij bieden jou:

- Een zeer prettige werkomgeving

- Een goed bereikbaar bedrijf

- Gevarieerde werkzaamheden

- Goed gereedschap met alle benodigde hulpmiddelen

- Een breed machinepark

- Een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO hoveniers/groenvoorzieners

- De mogelijkheid voor het behalen van een aanhanger rijbewijs

 Wij vragen van jou:

- Een mbo-hoveniersopleiding op niveau 2, 3 of 4;

- Een klantgerichte instelling

- Goede communicatieve vaardigheden

- In bezit van rijbewijs B(E)

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek jij een veelzijdige functie binnen een enthousiast team en betrouwbaar bedrijf? Dan is het werken bij Hortus Artifex iets voor jou! 

Interesse? Stuur een e-mail met jouw CV en motivatie naar info@hortus-artifex.nl of bel/ mail ons als je nog vragen hebt over deze functie. Voor meer informatie neem dan contact op met David van Eik (06-47882363).