Hortus Artifex

Overkappingen

Een veranda aan huis, een overkapping in de tuin en/of een schuur, het biedt je tuin net dat extra gemak en comfort. Heb je er al eens over nagedacht wat een overkapping kan toevoegen aan jouw tuin?

Een veranda, overkapping en/of schuur

Een veranda is het ultieme verlengde van je huis, waardoor je sneller de deuren opent en buiten gaat zitten. Een overkapping in de tuin biedt beschutting in de zomer en een droge zit plek in de herfst. Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor glazen schuifwanden. Dit biedt vooral in de herfst en winter extra comfort tegen regen en kou. Tot slot geeft een schuur je het gemak van net wat meer opbergruimte. Deze kan los staan of geïntegreerd worden in de overkapping.

Een overkapping met glazen schuifwanden

Zoals u ziet, geeft het de tuin wat extra’s. Omdat iedere tuin en uiteraard uw wens uniek is, maken wij alles zelf op maat en zorgen wij voor het gewenste resultaat.

In een korte afspraak bespreken we uw wensen voor een overkapping

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden? Ga dan naar ons contactformulier, vul dit compleet in en geef hierin aan wat uw wensen zijn. Wij nemen dan contact met u op om dit te bespreken.    

Ook een mooie Hortus Artifex tuin?

Laten we in contact komen, wij zijn erg benieuwd naar uw wensen.